حلوای زرد با آرد برنج
مواد لازم:
آرد برنج ا لیوان
آب 5-6 لیوان
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک پیمانه
زعفران ساییده به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا آرد برنج را روی حرارت تفت می دهیم تا به رنگ طلایی باز درآید . بعد از تفت دادن از روی شعله بر می داریم تا خنک شود سپس شکر و آب اضافه می کنیم هر لیوان آرد برنج 5 الی 6 لیوان آب می ریزیم البته به برنج بستگی دارد ممکن است کمتر یا بیشتر آب بخواهد بعد از اینکه آرد در آب به خوبی حل شد روی شعله ملایم می گذاریم تا خوب بپزد سپس در دو مرحله روغن اضافه کرده روغن یک ملاقه بزرگ برای یک لیوان کافی است نشانه پختن حلوا این است که در آن حباب ایجاد می شود
آرد ,لیوان ,برنج ,آب ,یک ,روی ,آرد برنج ,6 لیوان ,روی شعله ,حلوای زرد ,روغن یک
درباره این سایت