یَخنی عدس
مواد لازم :
گوشت : نیم کیلو
عدس: نیم کیلو
بادمجان: 4عدد
کلم سر(کلم قمری)4: عدد
گوجه: 2عدد
پیاز: 2عدد
روغن : به مقدار لازم
نمک،فلفل،ادویه: به مقدار لازم
طرزتهیه:
پیازها را خورد کرده و در یک قاشق روغن تفت می دهیم بعد از اینکه پیازها طلایی شد گوشت را به آن اضافه می کنیم وقتی گوشت تغیر رنگ داد گوجه خورد شده،نمک،فلفل وادویه را به آن اضافه می کنیم
گوشت ,لازم ,عدس ,خورد ,پیازها ,یَخنی ,به آن ,آن اضافه ,را به ,به مقدار ,یَخنی عدس
درباره این سایت